Jeżeli chcesz spędzić Boże Narodzenie w wyjątkowo świątecznej, górskiej atmosferze, zakosztować niesamowitych emocji towarzyszących konnemu kuligowi, a także wziąć udział w niezapomnianej, uroczystej kolacji wigilijnej – koniecznie odwiedź nas w okresie świąt. Na naszych gości czekają również takie atrakcje jak wieczór góralski organizowany w regionalnej karczmie (z góralską kapelą), zaś w czasie wigilii odśpiewywane są kolędy i pastorałki w prawdziwie podhalańskim wydaniu.
CENA ZAWIERA
Kulig na Toporową Cyrhlę z pochodniami i ogniskiem w lesie z pieczeniem kiełbasek winem grzanym, herbata
Uroczysta kolacja wigilijna w karczmie regionalnej obok D.W Giewont podczas wieczerzy wigilijnej będzie przygrywać kolędy kapela góralska (24.12.2022)
Zadzwoń zarezerwuj: +48 603 605 490, +48 603 511 877
Formularz rezerwacyjny
POKÓJ | 5 nocy / 6 dni 22.12.2022 – 27.12.2022 |
2 - osobowy | |
osoba dorosła | 1750 PLN / osoba |
dziecko 4-10 lat | 1650 PLN / osoba |
3 - osobowy | |
osoba dorosła | 1750 PLN / osoba |
dziecko 4-10 lat | 1350 PLN / dziecko |
4 - osobowy | |
osoba dorosła | 1550 PLN / osoba |
dziecko 4-10 lat | 1350 PLN / dziecko |
5 - osobowy | |
osoba dorosła | 1550 PLN / osoba |
dziecko 4-10 lat | 1350 PLN / dziecko |
Studio 4 osobowe | |
osoba dorosła | 1750 PLN / osoba |
dziecko 4-10 lat | 1550 PLN / osoba |
Studio 5 osobowe | |
osoba dorosła | 1750 PLN / osoba |
dziecko 4-10 lat | 1550 PLN / osoba |
Dzieci do 4 lat 65 PLN / doba (śpi z rodzicami) pozostałe świadczenia w cenie
Łóżeczko dla dziecka w cenie 20 PLN / doba
Dopłata do pokoju z balkonem 15 PLN / doba
Pokoje ze skosami na 4 piętrze 10% zniżki
WYŻYWIENIE
Przykładowe menu - śniadanie:
posiłek gorący(parówki lub kiełbaski lub jajecznica), mleko, płatki, twarożek ze szczypiorkiem, jajko w majonezie, 3 rodzaje wędlin, ser żółty, serek topiony, pomidory, ogórek zielony, masło, dżem, pieczywo, herbata, kawa
Przykładowe menu - obiadokolacja:
zupa pomidorowa, pieczeń w sosie własnym, naleśniki z serem, ziemniaki, zestawy surówek, kompot, domowe ciasto, owoc
rosół z makaronem, udko z kurczaka, pierogi z jagodami, ziemniaki, zestawy surówek, kompot, galaretka z owocami bita śmietaną, domowe ciasto
zupa grzybowa, filet z kurczaka, racuchy, ziemniaki, zestawy surówek, kompot, owoc, domowe ciasto
KULIG Z POCHODNIAMI:
przejażdżka na Toporową Cyrhle saniami lub wozami w zależności od pogody, ognisko w lesie z pieczeniem kiełbasek, grzane wino i herbata.
UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA – MENU:zupa borowikowa z łazankami, barszczyk z uszkami, karp, ziemniaki, zestaw surówek, kapusta z grochem i grzybami, pierogi z kapustą grzybami, kompot z suszy, ryba po grecku, śledź w śmietanie, śledź w oleju, ciasto świąteczne, ( sernik, makowiec ) owoce , kawa, herbat, wino.
DODATKOWO W NASZYM OŚRODKU MOŻNA:
POSIADAMY WŁASNĄ WYPOŻYCZALNIE SPRZĘTU NARCIARSKIEGO i SNOWBORDU
ODLEGŁOŚCI:
DODATKOWE INFORMACJE
REZERWACJA
Prosimy o skorzystanie z formularza kontaktowego na naszej stronie w zakładce "Rezerwacja"
PŁATNOŚCI
DANE DO PRZELEWU
F.H.U. "Giewont" S.C.
Trebunia Anna, Trebunia Andrzej
ul. Budzowa 3b
34-531 Murzasichle
Nr rachunku: 74 1020 3466 0000 9002 0134 4795
W treści przelewu lub przekazu należy wpisać: imię i nazwisko osoby rezerwującej pobyt
Zadzwoń zarezerwuj: +48 603 605 490, +48 603 511 877
Formularz rezerwacyjny